2010. március 31., szerda

Húsvéti oldalak

Sajnos most nagyon összejöttek a dolgok, pénteknél előbb biztosan nem tudok semmi kreatívat ajánlani Nektek, s a pénteket sem tudom biztosra ígérni. Viszont nem szeretném, ha óriási alkotó kedvetekkel ötlet nélkül maradnátok, így összegyűjtöttem pár oldalt, ahol biztosan találhattok pár igazán remek apróságot!

A tojáshéjból készített gyertyatartótól a papírból hajtogatott nyusziig számtalan kreatív alkotás leírása megtalálható az AllFreeCrafts.com oldalán. Egyszerű, rövid utasítások - sajnos csak angolul.

Szintén idegen nyelvű, de már csak a képek miatt is érdemes végigböngészni a Craftown oldalát, ahol nehézségi fok szerint kategorizálják a műveket, a gyererkenek ajánlottaktól a haladóknak javasoltakig.

A Marcel's Kid főleg gyerekeknek ajánl dekorációs ötleteket, amelyekhez részletes, fotókkal illusztrált, igaz, angol nyelvű leírás is jár.

A FamilyFun oldala hasonló az előzőhöz, ám sokkal több alkotás közül válogathattok, bár itt kevésbé illusztráltak a leírások.

Érdemes benézni végül Katrin galériájába is, ahol a fényképeket nézegetve, biztosan kedvet kaptok néhány alkotás megvalósításához.

Jó nézelődést kívánok, s amint tudok, jövök! ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése