2010. november 18., csütörtök

Karácsonyi hangulat - próbálkozás #1


Mint a legutóbb is írtam, igyekszem lassan-lassan karácsonyi hangulatba hozni magam, hogy ihletet kapjak az alkotáshoz. Nos, e célból már tavaly is ajánlottam Nektek a híres Harrods áruház karácsonyi shopját, nálam már egyfajta hagyomány, hogy körülnézzek itt az ünnepek előtt, eljátsszak a gondolattal, mit vennék, ha sok pénzem lenne... Most is csak javasolni tudom mindenkinek: a vintage gömbök gyönyörűek! De érdemes szétnézni az ínyencségek között is: a klasszikus pudingtól kezdve a brandys-konyakos vajon át a díszdobozos teáig és kávéig minden van, ami szem-szájnak ingere! Bonbonok és kekszek, torták és gyümölcskenyerek, dzsemek és csokoládék. És említettem már az ajándékokat meg a dekorációkat? Az ünnepélyes ruhákat és kiegészítőket? És ne felejtsétek el megnézni a Pán Péter-kollekciót sem, egyszerűen fantasztikus! Lehet nézelődni! :)

2 megjegyzés:

Katarina írta...

Biztatásodra nézelődtem egy kicsit a Harrods weblapján. Tökéletesen megértelek, miért látogatod az oldalt: nagyvonalú, elegáns, és tényleg jó lehetőség az ábrándozásra. Egyébként is közel áll a szívemhez Anglia, most is szívesen gondolok vissza egy sok évvel ezelőtti látogatásomra Londonban és Oxfordban. A karácsonyi hangulat lassan mindenképpen utolér minket: délelőtt vásárolni voltam egy közeli bevásárlóközpontban, ahol már minden teljes karácsonyi díszben pompázik. Azt ígérik az időjósok, hogy a hó is megérkezik hozzánk nemsokára, akkor bizonyára még könnyebb lesz a közelítő ünnep hangulatába kerülni.

Freya írta...

Örülök, hogy tetszett az oldal, ahogyan írtad, tökéletes hely az álmodozásra :)
Sajnos minden próbálkozásom ellenére karácsonyi hangulatom még nincs igazán, de talán egy kiruccanás a Vörösmarty téri vásárba is sokat segíthetne ;)

Megjegyzés küldése