2012. október 20., szombat

Őszi vendégvárók

Az előző bejegyzésben mutatott oldalon valami más érdekességre is bukkantam, amit szintén szeretnék megosztani veletek. Gyönyörű koszorúkat mutatnak ugyanis itt be, amelyek igazán méltóképpen díszíthetik az ajtótokat vagy az ablakotokat!
A természet ősszel hihetetlenül gazdagon kínálja a dekorációs eszközöket, a színes falevelek, a friss tobozok, a diófélék, a bogyók elképesztő választékban állnak rendelkezésre, ezért mindenképpen érdemes körülnézni a kertben vagy egy kirándulás alkalmával a természetben!
Nálunk ugyan most egy egyszerű, készen vásárolt dísz lóg az ajtón, de eléggé szégyellem is magam most már miatta, mert például az említett oldalon látható második koszorú mindössze egy mohaalap néhány kicsi dísztökkel. Tíz perc lehet maximum az elkészítése? És semmi extra nem kell hozzá, az eredmény viszont nagyon elegáns.
A legjobban mégis a földimogyorós tetszik. Én is gyakran használom, hiszen szép a formája, rusztikus a felülete, de ilyen mennyiségben, ennyire hangsúlyosan még nem alkalmaztam soha. Pedig működik!
Szóval? Jó ötletet adtam a hosszú hétvégére? :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Jajj, de szép koszorú. Én is csináltam hasonlót pár éve, de csak mogyorók vannak rajta. De a dió, gesztenye mennyire feldobja! Majd megpróbálom átalakítani az enyémet. ... vagy csinálok másikat :D Köszi a tippet. Porcica

Freya írta...

Szia!
Na látod, erre nem is gondoltam, hogy mekkora előnye ennek a koszorúnak, hogy sokáig eláll :) Hétvégén én is tervezek valami hasonlót. Eddig csak Mikulás környékén vettem először földimogyorót, na de majd most...! ;)

Megjegyzés küldése